ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Αθανάσιος Κατσής
Πρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Χαιρετίζω τη διοργάνωση του Συνεδρίου με τίτλο: «Νέες Προοπτικές και Σύγχρονες Προκλήσεις στα Επαγγέλματα του Αθλητισμού» από το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Το Συνέδριο θα συμβάλλει στην ενίσχυση της προβολής του εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου του Τμήματος και θα δώσει τη δυνατότητα στο Διδακτικό προσωπικό και τους φοιτητές του να έρθουν σε επαφή με επιστήμονες και επαγγελματίες του αθλητισμού, να ανταλλάξουν επιστημονικές γνώσεις και καλές πρακτικές οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και εξελίξεις της αθλητικής βιομηχανίας.

Επίσης θα συμβάλλει στην εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου και στη σύναψη μακροχρόνιων συνεργασιών με δημόσιους αθλητικούς φορείς και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο χώρο του αθλητισμού.

Είμαι πεπεισμένος ότι τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από τις εργασίες του Συνεδρίου θα προωθήσουν την επιστημονική γνώση στην οργάνωση και διοίκηση του αθλητισμού και της αναψυχής και θα συμβάλλουν στην εξειδίκευση των φοιτητών του Τμήματος αλλά και των στελεχών του αθλητισμού.

Επιθυμώ να δώσω συγχαρητήρια στους διοργανωτές του συνεδρίου και εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες.

Κύλιση προς τα επάνω